TXGN6-12 Inflatable switch kabinét

Pondok Description:


  • Port: tianjing
  • Suplai Kamampuhan: TENPRO
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    ciri produk

    produk insulating bertulang

    Customizable luhurna luhur

    TXGN6-12

    kabinét switch Inflatable

    Outline

    Kabinet switch nyaéta mode Unit modular, nu bisa digabungkeun nurutkeun kagunaan béda, sarta diwangun ku unit dibereskeun jeung unit extensible minuhan merlukeun pamakéan fléksibel tina kabinét switch ci di sagala rupa substations.

    TXGN6-12 inflatable kabinét switch nyaéta sistem lengkep disegel. Sakabéh komponen-komponen sareng saklar hirup na anu enclosed dina cangkang stainless steel, alat switch sakabeh henteu kapangaruhan ku kaayaan lingkungan éksternal, ku kituna bisa mastikeun reliabiliti operasi jeung kaamanan pribadi, sarta ngawujudkeun fitur of bébas-pangropéa. Ku milih busbar extensible, kombinasi wae bisa ngahontal modularization pinuh. Nambahan insulasi kaamanan busbar na shielding pikeun mastikeun reliabiliti tinggi na kaamanan. tipe TXGN6-12 inflatable switch kabinét ogé bisa nyadiakeun solusi automation TV, ngabentuk konsép switch calakan, tur ngaleutikan workload of instalasi widang na debugging.

    TXGN6-12 kabinét tipe inflatable switch nyaéta non-extensible baku Konfigurasi sarta konfigurasi baku extensible. Kusabab kombinasi modul lengkep sareng satengah modul jeung expansibility sorangan, éta boga kalenturan pisan husus.

    TXGN6-12 tipe inflatable switch implements baku GB.

    Kahirupan desain dina kaayaan indoor (20 ℃) ​​ngaleuwihan 30 taun.

    modél produk jeung hartina

    T XGN6 - 12 - 630

    ayeuna dipeunteun

    tegangan dipeunteun

    tipe Inflatable switch kabinét

    Kode perusahaan (TENPRO Power Téhnologi)

    fitur desain

    1. TXGN6-12 runtuyan kabinét inflatable SF6 gas salaku arc extinguishing tur sedeng insulasi.
    2. Switch kabinét anu pinuh disegel, pinuh insulated; busbar, switch tur hirup bagian anu aman enclosed dina cangkang stainless steel
    3. alam pawenangan ieu ngeusi SF6 gas tina 1.4bar, sarta panangtayungan kelas téh nepi ka IP67 :. Alat switch sakabeh sagemblengna leupas tina pangaruh kaayaan lingkungan éksternal. Malah dina kaayaan ekstrim sapertos immersion cai transience, saklar bisa dioperasikeun normal tur produk nu tiasa pikeun hirup bébas-pangropéa.
    4. Kabinet switch ngabogaan alat "lima pencegahan" interlocking sampurna, anu lengkep bisa ngaleungitkeun tanaga jeung alat gangguan akibat kasalahan manusa.
    5. Kabéh cabinets switch boga saluran relief tekanan aman dipercaya, sanajan dina kasus ékstrim pikeun mastikeun kasalametan pribadi tina operator.
    6. Switch kabinét dibagi kana Unit kombinasi dibereskeun jeung kombinasi Unit extensible.
    7. Switch cabinets biasana fronted asup jeung kaluar jalur, sarta bisa ogé dipasang di lokasi béda pikeun ngahontal outlet samping atawa ékspansi samping
    8. Ukuran kabinet anu merenah pikeun masang sareng tiasa cocog pikeun spasi leutik jeung kaayaan lingkungan goréng.
    9. Switch kabinét bisa ngonpigurasi listrik, kontrol jeung beungeut Alat jauh luyu jeung kabutuhan béda ti pamaké.

    parameter teknis

     

    C switch beban modul

    F modul peralatan listrik digabungkeun

    modul V

    modul CB

    switch vakum

    Isolasi / grounding switch

    vakum (sirkuit) breaker

    Isolasi / grounding switch

    tegangan dipeunteun

    KZ

    12

    12

    12

    12

    12

    12

    frékuénsi dipeunteun

    Hz

    50

    50

    50

    50

    50

    50

    frékuénsi kakuatan tahan tegangan (sarua / pegat)

    kV

    42/48

    42/48

    42/48

    42/48

    42/48

    42/48

    frékuénsi kilat tahan tegangan

    kV

    75/85

    75/85

    75/85

    75/85

    75/85

    75/85

    ayeuna dipeunteun

    A

    630

    注 1)

    630

     

    1250/630

     

    kapasitas pegatna

     

    Dipeunteun tutup-loop pegatna ayeuna

    A

    630

     

     

     

     

     

    Dipeunteun ngecas sambungan kabel sarta megatkeun ayeuna

    A

    10

     

     

     

     

     

    Dipeunteun pembuatan pondok-circuit ayeuna (puncak)

    A

    50

     

     

     

     

     

    Dipeunteun puncak tahan ayeuna

    Ka

    50

     

     

     

     

     

    Dipeunteun pondok-waktos tahan ayeuna

    Ka / 35

    20

     

     

     

     

     

    Dipeunteun pondok-circuit pegatna ayeuna

    Ka

     

    31,5

    20

     

    25

     

    Dipeunteun mindahkeun ayeuna

    A

     

    1700

     

     

     

     

    ayeuna maksimum fuses

    A

    -

    125

     

     

     

     

    lalawanan loop

    -n

    ≤300

    ≤600

     

     

     

     

    hirup mékanis

    kali

    5000

    3000

    5000

    2000

    5000

    5000

     

     


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Car

    Produk patali

    WhatsApp Online Chat!