TFZ (R) N-40.5 runtuyan tegangan High switch sarta alat-alat nu lengkep

Pondok Description:


  • Port: tianjing
  • Suplai Kamampuhan: TENPRO
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    ciri produk

    · Terpadu kasabaran operasi spring

    · Kapasitas lingkungan Strong

    · Cocog jeung operasi sering

    · Ningkat operasi samping

    TFZ (R) N-40.5 runtuyan

    switch tegangan tinggi jeung alat lengkep

    Outline

    TFZN-40.5 / T1250-20 indoor AC tegangan tinggi beban vakum switch (hereinafter disebut beban vakum switch) jeung AC indoor beban vakum tegangan tinggi TFZRN- 40.5D / T100-31.5 switch- fuses kombinasi aparatur (hereinafter disebut kombinasi) anu dirancang jeung dikembangkeun ku parusahaan urang nurutkeun GB3804 na GB16926. Ieu cocog pikeun jaringan jeung AC 50 Hz, dipeunteun tegangan 40.5kV. Hal ieu dirarancang pikeun kakuatan angin surya Sistim kakuatan 35kV, sarta eta bisa dipake pikeun instalasi témbok munara kakuatan angin, atawa dipaké dina Sistim kakuatan 40.5kV atanapi kotak gardu induk salaku Unit listrik misah. Struktur produk kasebut ilmiah sarta lumrah. Mékanisme switch spring operasi adopts mékanisme pangiriman dua-tahap nu geus dikembangkeun ku parusahaan urang jeung diala teh patén tina penemuan nasional. operasi téh basajan tur dipercaya.

    pedaran modél

    model

    nami

    TFZN-40.5

    AC indoor tegangan tinggi switch beban vakum

    TFZRN-40.5

    AC indoor tegangan tinggi beban vakum switch-sekering combiner

    AC indoor tegangan tinggi switch beban vakum

    xer

    zx

    kaayaan lingkungan

    1. Handap 1000 méter dpl;
    2. Suhu luhur hawa ambient nyaéta 50 ℃ jeung wates handap nyaéta -25 ℃. Suhu rata poean henteu ngaleuwihan 45 ℃;
    3. kalembaban relatif: nilai average poean teu leuwih gede ti 95 jeung nilai average bulanan teu leuwih gede ti 90.
    4. Hawa sabudeureun henteu nyata terkontaminasi ku lebu, haseup, gas corrosive atanapi combustible, uap atawa fogs uyah;
    5. Amplitudo gangguan éléktromagnétik ngainduksi dina Sistim sekundér teu leuwih ti 1.6kV;
    6. The inténsitas séismik teu kudu ngaleuwihan 7 derajat sarta inclination nu teu kudu ngaleuwihan 5 derajat.

    Catetan: The luhur anu kaayaan lingkungan pikeun pamakéan ti switch konfigurasi konvensional. Lamun perlu beroperasi dina kaayaan husus (kayaning luhurna luhur, semprot uyah kentel, pisan panas na pisan tiis), mangga tingal rinci urutan dina kaca panungtungan.

     


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Bandéra

    Produk patali

    WhatsApp Online Chat!