FAQs

FAQ

Loba ditanyakeun

Naon tegangan tinggi circuit vakum breaker?

Méméh taun 1980, breakers circuit vakum éta dina peringkat awal pangwangunan. Téhnisna, jalma anu terus Ngalanglang teu keur sanggup ngarumuskeun standar téknis dugi standar produk relevan anu ngadegkeun sanggeus 1985. Anak dipeunteun ayeuna ngahontal 5000A, pegatna ayeuna ngahontal tingkat hade 50kA, sarta geus maju ka tingkat tegangan 35kV .

Naon ruang lingkup aplikasi tina breakers circuit miniatur?

The breaker circuit miniatur boga ciri struktur canggih, kinerja dipercaya, kapasitas pegatna kuat sarta penampilan geulis. Ieu utamana dipaké pikeun tempat kalawan AC 50HZ atanapi 60HZ, dipeunteun tegangan handap 400V, sarta dipeunteun ayeuna gawe handap 63A. Ieu bisa dipaké pikeun overloading tur panangtayungan pondok-circuit tina garis sebaran sarta alat-alat dina wangunan kantor, cahaya wangunan padumukan jeung wangunan sarupa. Ogé bisa dipaké pikeun carang on-off operasi sarta konversi garis.

Naon téh Perkakas listrik tegangan tinggi?

The tinggi-tegangan jeung low-voltage panerapan listrik diakuan sacara internasional boga tegangan wates of 1000V (1500V pikeun DC). Luhur AC 1000V mangrupakeun Perkakas listrik-tegangan tinggi, sarta 1000V na kirang ti 1000V mangrupakeun Perkakas listrik-tegangan low. Kadangkala trafo ogé kaasup di-tegangan tinggi panerapan listrik.

Dupi anjeun nyadiakeun dokuméntasi relevan?

Sumuhun, urang tiasa nyadiakeun dokuméntasi paling kaasup Sértipikat of Analisis / Conformance; asuransi; Asal, sarta dokumén ékspor lianna dimana diperlukeun.

Hoyong Anjeun gawekeun AS?


WhatsApp Online Chat!