Tentang Kami

TENPRO ELEC-kakuatan SCI-tech LLC (Cina) téh tinggi-tech Sino-deungeun joint venture jeung vitalitas jeung inovasi. parusahaan nyokot "kalawan téhnologi salaku inti, inovasi ngajadikeun jaringan distribusi leuwih calakan" salaku falsafah bisnis sagala waktos tur eta researches, tumuwuh, ngahasilkeun jeung jualan nu automation produk terminal calakan jaringan distribusi salaku cikal industri grid pinter. Produk ngawengku calakan demarkasi switch controller ti séri TF (terminal feeder), sebaran calakan stasiun automation terminal ti séri TD, terminal distribution calakan ti séri TT, garis distribution calakan status monitor ti séri TM (sistem), stasiun master automation sebaran sarta gardu induk na sedeng jeung tegangan tinggi komponén switching primér sarta susunan lengkep parabot, jsb parusahaan geus dikumpulkeun grup kualitas luhur bakat teknis ti usaha domestik jeung luar nagri badag tur institutes panalungtikan ilmiah kawentar. Dina konsep "téhnologi nyiptakeun masa depan", kami di forefront industri jeung kali, fokus dina inovasi. Samentara éta, urang terus adaptasi ka parobahan gancang di industri jeung téhnologi, sarta neruskeun innovate jeung nerapkeun produk anyar jeung téknologi sahingga nyadiakeun transmisi daya, distribusi sarta automation kakuatan solusi Sistim lengkep pikeun pamaké Industri kakuatan.

Brand TENPRO nyadiakeun ladenan teknis saum sareng lengkep jeung solusi dina Cina komo kabeh sakuliah dunya. Dina taun anyar, parusahaan geus mayeng invested loba duit dina panalungtikan produk jeung panalungtikan ngembangkeun sarta motong-ujung téhnologi, hususna dedicating panalungtikan teknis na ngembangkeun produk dina widang grid pinter automation distribution 10KV. Pausahaan, kalayan workshop éléktronika ampir 1000 méter pasagi Debu bébas, mibanda ngalaman tur Sunda terampil & Tim D, sababaraha lisensi téhnologi dipaténkeun, a lengkep EMC (éléktrostatik, fana gancang, surge, jsb) D laboratorium R &, hiji produksi komprehensif sarta ketat sistim manajemén kualitas sarta grup canggih automation alat produksi husus sarta alat-alat nguji sarta sampurna sistem layanan sanggeus-jualan, nganut diimpor SMT panempatan mesin alat-alat, luhur-low sepuh hawa dewan PCB sanggeus las tur boga muatan suhu luhur prosés pengobatan susunan lengkep sepuh produk nu nyadiakeun rupa-rupa telesignalization stabil sarta dipercaya jeung telemetry / telesignalization, telemetry sarta terminal telecontrol feeder (TF), stasiun terminal (TD), terminal distribution (TT), sarta monitor status garis (TM) pikeun automation distribusi jeung nyadiakeun kami konsumén kalawan kinerja tinggi, nilai tinggi, produk béaya rendah jeung solusi.

parusahaan geus mastered na kasurupan loba téknologi konci na anyar dina widang automation distribution 10KV. Cai mibanda pangaweruh jero tina beungeut sesar tur judgment handapeun sistem grounding nétral béda, sarta demarkasi algoritma sesar tekad processing internal tur éksternal. Pausahaan anu pinter dina aplikasi programming FPGA badag skala, aplikasi ti 8-bit microcontrollers ka luhur-tungtung ARM, DSP na prosesor 32-bit lianna. Pausahaan accumulates pangalaman euyeub tur ngajaga tingkat luhur Vxworks study, linux, ucos platform ngembangkeun sistem, platform ngembangkeun DSP sarta produk kelas industri design hardware EMC. Dina hadir, éta produk dimekarkeun tur diproduksi ku pausahaan geus lulus Test formal Nasional Akademi Electric Power, nu 2014/2015 Network Nasional Test Special Standar Anyar, anu Dua arah sertifikasi Énkripsi Test, anu Network Nasional jeung Network Selatan Protocol Conformance Test, EMC Test na certifications lianna. Desain produk parusahaan luyu jeung IEC60870-5-101 atanapi 104, DPN3, modbus sarta protokol lianna.

parusahaan bakal terus nepi jeung trend pembangunan téhnologi dina industri kakuatan distribution Cina komo dunya, sarta terus apdet na upgrades produk. Nyandak "kalawan téhnologi salaku inti, inovasi ngajadikeun jaringan distribusi leuwih calakan" salaku gaya nyetir, pausahaan salawasna kieu filsafat bisnis tina "konsentrasi kana profesionalisme, kajembaran mimitina" jeung "kualitas anu pondasi survival perusahaan, integritas teh hirup pembangunan perusahaan, sains sarta inovasi anu gaya nyetir kamajuan perusahaan, jasa unggulan teh jaminan pangsa pasar, tur meunang-meunang nyaeta tujuan neruskeun ku perusahaan ". dumasar kana téhnologi automation aya, pausahaan vigorously promotes nu panalungtikan ti téhnologi integrasi parabot kahiji jeung kadua dina industri kakuatan, sareng strives ngawangun panggedéna jeung paling profésional automation distribution domestik jeung internasional calakan panalungtikan produk na ngembangkeun basa produksi terminal mun nyumbang kana realisasi smarter, aman, kuat sarta leuwih stabil jaringan distribusi di Cina jeung dunya. ogé komprehensif baha manajemén énergi perenah dina widang énergi anyar jeung panalungtikan, ngamekarkeun jeung ngamajukeun Internet platform data badag. Dina raraga ngawujudkeun tata strategis Cina urang 2025, pausahaan terus ngarecah ngaliwatan tinggi-tech, terus assists industri paréntah calakan sarta strives nyieun "TENPRO" kana pamimpin industri tina "Digawe di Cina 2025" dina manufaktur strategi nagara kuat.


WhatsApp Online Chat!