Profili i kompanisë

TENPRO Elec-POWER SCI-TECH LLC (Kinë) është një teknologji të lartë Sino-së jashtme të përbashkët me vitalitet dhe inovacionit. Kompania merr "me teknologji si thelbi, risi e bën rrjeti i shpërndarjes më inteligjente" si filozofia e biznesit të gjithë kohën dhe kjo hulumtime, zhvillon, prodhon dhe shitjes automatizimi produktet e terminalit inteligjente e rrjetit të shpërndarjes si pionier i industrisë zgjuar rrjetit. Produkteve përfshin inteligjente kontrollues kaloni demarkacionin e seri TF (terminal ushqyes), shpërndarjes inteligjent stacionit automatizimi terminalin e seri TD, terminali inteligjente shpërndarjes së seri TT, status zgjuar Linjë shpërndarja monitorimin e seri TM (sistemit), stacioni mjeshtër automatizimi shpërndarjes dhe të nënstacionit dhe tensionit të lartë komponentët kalimi fillore të mesme dhe dhe grupe të plotë të pajisjeve, etj kompania ka mbledhur një grup i talenteve me cilësi të lartë teknike nga ndërmarrjet e mëdha vendase dhe të huaja dhe institutet kërkimore shkencore të famshme. Në konceptin e "teknologji krijon të ardhmen", ne jemi në ballë të industrisë dhe kohës, duke u përqendruar në risi. Ndërkohë, ne vazhdimisht të përshtaten me ndryshimet e shpejta në industrinë e teknologjisë, dhe të vazhdojë të përtërij dhe për të aplikuar e produkteve të reja dhe teknologjive dhe duke siguruar kështu transmetimit të energjisë, shpërndarjes dhe automatizimi të energjisë zgjidhje të plotë të sistemit për përdoruesit e industrisë së energjisë elektrike.

Markë TENPRO ofron shërbime të shpejta dhe të plotë teknike dhe zgjidhjet në Kinë dhe madje të gjithë botën. Në vitet e fundit, kompania ka investuar vazhdimisht një sasi të madhe parash në kërkimin e produktit dhe hulumtim zhvillimin dhe cutting-edge teknologji, veçanërisht përkushtimin për hulumtim dhe zhvillim teknik të produktit në fushën e rrjetit zgjuar automatizimit të shpërndarjes 10kV. Kompania, me punëtori elektronike rreth 1000 metra katrorë pa pluhur, posedon përvojë dhe të aftë R & D ekip, një numër i licencave patentuar teknologji, një të plotë EMC (elektrostatike, rastit të shpejtë, rritje, etj) R & D laborator, një prodhim të plotë dhe të rreptë sistemit të menaxhimit të cilësisë dhe një grup i automatizimi pajisje të përparuara të veçantë të prodhimit dhe testimin e pajisjeve dhe të përsosur pas shitjes sistemin e shërbimit, duke miratuar importuar SMT vendosja pajisje makine, të lartë temperaturë të ulët plakjen e bordit PCB pas saldimit dhe akuzuar temperaturë të lartë procesin e trajtimit të vendos të plotë plakjes e produkteve që ofron një shumëllojshmëri të telesignalization qëndrueshme dhe të besueshme dhe telemetrisë / telesignalization, telemetrisë dhe terminaleve telecontrol ushqyes (TF), stacion terminal (TD), terminal shpërndarje (TT), dhe monitoruar status linjë (TM) për automatizimin e shpërndarjes dhe ofron ynë konsumatorët me performancë të lartë, vlera të larta, produkte me kosto të ulët dhe zgjidhjet.

Kompania ka zotëruar dhe poseduar teknologji shumë të rëndësishme dhe të reja në fushën e automatizimit të shpërndarjes 10kV. Ajo ka njohuri të thellë të zbulimit faji dhe gjykimit nën sisteme të ndryshme argumentim neutrale, dhe të demarkacionit algorithm brendshëm dhe të jashtëm faji përpunimit vendosmëri. Kompania është i aftë në shkallë të gjerë aplikimet e programimit FPGA, aplikime nga 8-bit mikrokontrolluesit për fund të lartë ARM, DSP dhe procesorë të tjera 32-bit. Kompania akumulon përvojë të pasur dhe mban një nivel të lartë të Vxworks ngulitur, Linux, ucos platformë e zhvillimit të sistemit, platforma e zhvillimit DSP dhe produktit industrial grade dizajn EMC hardware. Aktualisht, produktet e zhvilluar dhe prodhuar nga kompania kanë kaluar testin zyrtar i Akademisë Kombëtare të energjisë elektrike, të 2014/2015 Rrjeti Kombëtar Test New standard të veçantë, me dy kalime Encryption Certifikimi Test, Rrjetin Kombëtar dhe Rrjetit Jugut Protokolli konformitetit Test, EMC Test dhe çertifikatat e tjera. Dizajni kompanisë produktit në përputhje me IEC60870-5-101 ose 104, DPN3, Modbus dhe protokollet e tjera.

Kompania mban deri me trendin e zhvillimit të teknologjisë në industrinë e energjisë shpërndarjes të Kinës dhe madje edhe në botë, dhe vazhdimisht të reja dhe përmirësimet produkteve. Duke marrë "me teknologji si thelbi, risi e bën rrjeti i shpërndarjes më inteligjente" si forcë lëvizëse, kompania gjithmonë ndjek filozofinë e biznesit të "përqendrimit të profesionalizmit, sinqeritetit të parë" dhe "Cilësia është themeli i mbijetesës ndërmarrjeve, integriteti është jeta e zhvillimit të ndërmarrjeve, shkencës dhe inovacionit është forca lëvizëse e progresit të ndërmarrjeve, shërbimi i shkëlqyer është garancia e pjesës së tregut, dhe të fitojë të fitojë është qëllimi ndjekur nga ndërmarrja. "Bazuar në teknologjinë ekzistuese automatizimi, kompania fuqishëm promovon hulumtimi i teknologjisë së parë dhe të dytë të integrimit pajisjeve në industrinë e energjisë, dhe përpiqet për të ndërtuar më të madh dhe më profesionale vendore dhe ndërkombëtare automatizimi shpërndarja inteligjente terminali kërkimore dhe zhvillimin e produktit bazë të prodhimit për të kontribuar në realizimin e të zgjuar, më të sigurt, më të fortë dhe më të qëndrueshme rrjeti i shpërndarjes në Kinë dhe në botë. Ajo gjithashtu gjithëpërfshirës ly menaxhimit të energjisë paraqitjen në fushën e re të energjisë dhe hulumtim, zhvillimin dhe promovimin e internetit të mëdha platforma të dhënave. Me qëllim të realizimit të planifikimit strategjik të Kinës në vitin 2025, kompania vazhdimisht thyen përmes teknologjisë së lartë, vazhdimisht ndihmon industrinë inteligjente komandës dhe të përpiqet për të bërë "TENPRO" në udhëheqës të industrisë së "Made në Kinë 2025" në prodhim strategji të fuqishme të vendit.


WhatsApp Online Chat!