TXGN6-12 Inflatable ngalih kabinèt

Short Description:


  • Port: tianjing
  • Sumber Kabisan: TENPRO
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    ciri Product

    produk insulating dikiataken

    Customizable dhuwur dhuwur

    TXGN6-12

    kabinèt ngalih Inflatable

    Njelaske nganggo bentuk garis

    Kabinet ngalih Mode unit modul, kang bisa dikombinasikaké miturut Efesus beda, lan dumadi saka Unit tetep lan Unit extensible kanggo ketemu perlu nggunakake fleksibel kabinèt ngalih kompak ing macem-macem substations.

    TXGN6-12 inflatable kabinèt ngalih iku sistem rampung nutup. Kabeh komponen lan ngalih manggon sing terlampir ing Nihan stainless steel, piranti ngalih kabèh ora kena pengaruh dening kondisi lingkungan njaba, supaya bisa njamin linuwih operasi lan safety pribadi, lan éling fitur saka free-maintenance. Kanthi milih busbar extensible, kombinasi sembarang bisa entuk modularization lengkap. Lengkap jampel safety busbar lan shielding kanggo mesthekake dhuwur linuwih lan keamanan. jinis TXGN6-12 inflatable ngalih kabinèt uga bisa nyedhiyani solusi automation TV, mbentuk konsep ngalih cerdas, lan nyilikake workload instalasi lapangan lan debugging.

    TXGN6-12 kabinèt jinis inflatable ngalih non-extensible standar konfigurasi lan konfigurasi standar extensible. Amarga saka kombinasi modul lengkap lan setengah modul lan expansibility dhewe, iku wis keluwesan banget khusus.

    TXGN6-12 jinis inflatable ngalih nindakake standar GB.

    Gesang desain ing kahanan njero ruangan (20 ℃) ​​ngluwihi 30 taun.

    model Product lan makna

    T XGN6 - 12 - 630

    saiki dirating

    voltase dirating

    jinis Inflatable ngalih kabinèt

    Kode Enterprise (TENPRO Power Teknologi)

    fitur desain

    1. TXGN6-12 seri kabinèt inflatable SF6 gas minangka busar Extinguishing lan medium jampel.
    2. Ngalih kabinèt wis kebak, Hodjorolo, kanthi terisolasi; busbar, ngalih lan urip bagean aman terlampir ing Nihan stainless steel
    3. kamar kapenuhan SF6 gas saka 1.4bar, lan pangayoman bahan iku nganti IP67 :. Piranti ngalih kabèh iku rampung free saka pengaruh kondisi lingkungan njaba. Sanajan ing kondisi nemen kayata kecemplung banyu transience, switch bisa dilakokno biasane lan produk bisa kanggo urip free-maintenance.
    4. Kabinet ngalih nduweni piranti "limang Nyegah" interlocking sampurna, kang bisa rampung ngilangke personel lan peralatan malfunction disebabake kesalahan manungsa.
    5. Kabeh lemantun ngalih saluran relief meksa aman dipercaya, malah ing kasus nemen kanggo njamin safety pribadi operator.
    6. Ngalih kabinèt dipérang dadi unit kombinasi tetep lan kombinasi unit extensible.
    7. Ngalih lemantun biasane fronted lan metu baris, lan uga bisa diinstal ing macem-macem lokasi kanggo entuk stopkontak sisih utawa expansion sisih
    8. Ukuran kabinèt trep kanggo nginstal lan bisa dadi cocok kanggo papan cilik lan kondisi lingkungan miskin.
    9. Ngalih kabinèt bisa diatur elektrik, kontrol lan deteksi piranti remot miturut kabutuhan beda kedhaftar.

    parameter Technical

     

    C ngalih mbukak modul

    F modul peralatan listrik digabungake

    modul V

    modul CB

    ngalih vakum

    Hubungan / grounding ngalih

    vakum (Circuit) mbobol

    Hubungan / grounding ngalih

    voltase dirating

    KZ

    12

    12

    12

    12

    12

    12

    frekuensi dirating

    Hz

    50

    50

    50

    50

    50

    50

    frekuensi Power tahan voltase (padha / bejat)

    kV

    42/48

    42/48

    42/48

    42/48

    42/48

    42/48

    frekuensi Lightning tahan voltase

    kV

    75/85

    75/85

    75/85

    75/85

    75/85

    75/85

    saiki dirating

    A

    630

    注 1)

    630

     

    1250/630

     

    kapasitas Breaking

     

    Dirating Ana-loop bejat saiki

    A

    630

     

     

     

     

     

    Dirating daya kabel lan bejat saiki

    A

    10

     

     

     

     

     

    Dirating nggawe short-circuit saiki (puncak)

    A

    50

     

     

     

     

     

    Dirating puncak tahan saiki

    Ka

    50

     

     

     

     

     

    Dirating short-wektu tahan saiki

    Ka / 35

    20

     

     

     

     

     

    Dirating short-circuit bejat saiki

    Ka

     

    31.5

    20

     

    25

     

    Dirating transfer saiki

    A

     

    1700

     

     

     

     

    saiki maksimum nyawijikaké

    A

    -

    125

     

     

     

     

    resistance daur ulang

    -n

    ≤300

    ≤600

     

     

     

     

    urip Teknik

    kaping

    5000

    3000

    5000

    2000

    5000

    5000

     

     


  • Previous:
  • Next:

  • Kirimi pesen kanggo kita:

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih Piala

    Related Produk

    Tampilan Online Chat!