TFZ (R) N-40.5 seri voltase High ngalih lan peralatan lengkap

Short Description:


  • Port: tianjing
  • Sumber Kabisan: TENPRO
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    ciri Product

    · Terpadu toleransi operasi spring

    · Kapasitas lingkungan Kuwat

    · Cocog kanggo operasi Kerep

    · Apik operasi sisih

    TFZ (R) N-40.5 seri

    ngalih dhuwur voltase lan peralatan lengkap

    Njelaske nganggo bentuk garis

    TFZN-40.5 / T1250-20 njero ruangan AC dhuwur voltase mbukak vakum ngalih (hereinafter diarani minangka mbukak vakum ngalih) lan AC njero ruangan mbukak vakum dhuwur voltase TFZRN- 40.5D / T100-31.5 switch- nyawijikaké kombinasi apparatus (hereinafter diarani minangka kombinasi) dirancang lan dikembangaké dening perusahaan kita miturut GB3804 lan GB16926. Iku cocok kanggo jaringan karo AC 50 Hz, dirating voltase 40.5kV. Punika dirancang kanggo tenaga angin solar sistem 35kV, lan bisa digunakake kanggo instalasi wall menara daya angin, utawa digunakake ing sistem 40.5kV utawa kothak substation minangka unit electrical kapisah. Struktur prodhuk iku ngelmu lan cukup. Mekanisme ngalih spring operasi adopts mekanisme transmisi rong tahapan kang wis dikembangaké dening perusahaan kita lan pikantuk paten saka penemuan nasional. operasi punika prasaja lan dipercaya.

    gambaran model

    model

    jeneng

    TFZN-40.5

    AC Indoor dhuwur voltase ngalih mbukak vakum

    TFZRN-40.5

    AC Indoor dhuwur voltase mbukak vakum ngalih-sekring combiner

    AC Indoor dhuwur voltase ngalih mbukak vakum

    xer

    ZX

    kahanan lingkungan

    1. Ngisor 1000 meter saking permukaan segara;
    2. Ing suhu ndhuwur online sekitar 50 ℃ lan watesan ngisor iki -25 ℃. Suhu rata-rata dina ora ngluwihi 45 ℃;
    3. asor relatif: ing Nilai saben dina ora luwih saka 95 lan nilai rata-rata saben wulan ora luwih saka 90.
    4. Udhara lingkungan ora Ngartekno ono racune dening bledug, kumelun, gas corrosive utawa combustible, vapors utawa fogs uyah;
    5. Amplitudo saka gangguan elektromagnetik mlebu ing sistem sekunder ora luwih saka 1.6kV;
    6. Kakiyatan efek ora kekiro ora bakal ngluwihi 7 derajat lan karep ora bakal ngluwihi 5 derajat.

    Cathetan: ndhuwur iku kahanan kanggo nggunakake tombol konfigurasi conventional. Yen sampeyan perlu kanggo operate ing kahanan khusus (kayata dhuwur dhuwur, semprotan uyah konsentrasi, banget panas lan arang banget kadhemen), monggo waca rincian supaya ing kaca pungkasan.

     


  • Previous:
  • Next:

  • Kirimi pesen kanggo kita:

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih Car

    Related Produk

    Tampilan Online Chat!