Gambar Company

TENPRO elec-POWER SCI-TECH LLC (CHINA) punika dhuwur-tech Sino-manca joint venture karo vitalitas lan inovasi. Perusahaan njupuk "karo teknologi inti, inovasi damel jaringan distribusi luwih cerdas" minangka filsafat bisnis kabeh wektu lan riset, develops, mrodhuksi lan dodolan automation produk terminal cerdas jaringan distribusi minangka cikal bakal industri kothak pinter. Produk kalebu cerdas demarcation ngalih controller saka seri TF (terminal pakan), distribusi cerdas stasiun automation terminal saka seri TD, terminal distribusi cerdas saka seri TT, baris distribusi cerdas status monitor seri TM (sistem), stasiun master automation distribusi lan substation lan medium lan dhuwur voltase komponen ngoper utami lan mranata lengkap peralatan, etc. perusahaan wis padha klompok kualitas talents technical saka Enterprises domestik lan manca gedhe lan Gambling ngelmu misuwur. Ing konsep "teknologi nggawe mangsa", kita ing ngarep industri lan kaping, ngarahke ing inovasi. Kangge, kita saya ngganti menyang owah-owahan cepet ing industri lan teknologi, lan terus inovasi lan aplikasi produk anyar lan teknologi lan kanthi mangkono nyediakake transmisi daya, distribusi lan automation daya solusi sistem lengkap kanggo pangguna industri daya.

Account TENPRO nyedhiyakake layanan technical cepet lan lengkap lan solusi ing China lan malah kabeh sak donya. Ing taun anyar, perusahaan wis terus-terusan nandur modhal jumlah akeh dhuwit ing produk riset lan riset pembangunan lan nglereni-pinggiran teknologi, utamané atanapi kanggo riset technical lan pangembangan prodhuk ing lapangan kothak pinter automation distribusi 10KV. Perusahaan, karo bengkel elektronik saklawasé 1000 meter bledug-free, kagungan ngalami lan R trampil & tim D, sawetara lisènsi teknologi paten, lengkap EMC (elektrostatik, dilut cepet, mundhak, lan sapiturute) D laboratorium R &, produksi lengkap lan ketat sistem manajemen kualitas lan klompok majeng automation peralatan produksi khusus lan peralatan testing lan sampurna sistem layanan sawise-sales, ngadopsi diimpor SMT seko mesin peralatan, dhuwur-kurang tuwa suhu Papan PCB sawise welding lan daya suhu dhuwur proses perawatan saka mranata lengkap tuwa produk kang menehi macem-macem telesignalization stabil lan dipercaya lan telemetry / telesignalization, telemetry lan terminal telecontrol pakan (TF), stasiun terminal (TD), terminal distribusi (TT), lan monitor status baris (TM) kanggo automation distribusi lan menehi kita pelanggan karo kinerja dhuwur, barang, barang kurang biaya lan solusi.

Perusahaan sing wis lan duweni akeh teknologi tombol lan anyar ing lapangan automation distribusi 10KV. Wis kawruh jero deteksi fault lan paukuman ing sistem grounding Neutral beda, lan demarcation algoritma fault netepake Processing internal lan eksternal. Perusahaan iku pinter ing aplikasi program FPGA gedhe-ukuran, aplikasi saka 8-dicokot mikrokontroler kanggo dhuwur-mburi ARM, DSP lan pemroses 32-dicokot liyane. Perusahaan accumulates pengalaman sugih lan tansah tingkat dhuwur saka Vxworks ditempelake, linux, ucos platform pangembangan sistem, platform pangembangan DSP lan produk bahan industri desain hardware EMC. Ing saiki, produk dikembangaké lan diprodhuksi déning perusahaan wis liwati Test Formal saka National Academy of Electric Power, ing 2014/2015 Network National Test Special Standard New, ing kalih cara Certification enkripsi Test, Jaringan National lan Network South Protocol kataatan Test, EMC Test lan sertifikasi liyane. desain produk perusahaan tundhuk karo IEC60870-5-101 utawa 104, DPN3, modbus lan protokol liyane.

Perusahaan tansah munggah karo gaya pembangunan teknologi ing industri daya distribusi saka China lan malah donya, lan saya nganyari lan nginggilaken produk. Njupuk "karo teknologi inti, inovasi damel jaringan distribusi luwih cerdas" minangka pasukan nyopir, perusahaan tansah nderek filsafat bisnis "konsentrasi ing profesionalisme, ikhlas pisanan" lan "kualitas minangka pondasi kaslametané perusahaan, integritas punika gesang perusahaan pembangunan, ilmu lan inovasi punika pasukan nyopir saka proses perusahaan, layanan banget punika njamin pasar, lan menang-menang punika gol ngoyak enterprise ". Adhedhasar teknologi automation ana, perusahaan sregep dipun promosiaken ing riset teknologi integrasi peralatan kapisan lan kapindho ing industri daya, lan ngumbar mbangun paling gedhé lan paling profesional automation distribusi domestik lan internasional cerdas produk riset lan pangembangan basa produksi terminal kanggo kontribusi kanggo jaminan saka pinter, luwih aman, kuwat lan luwih stabil jaringan distribusi ing China lan donya. uga lengkap ly Manajemen energi tata ing lapangan energi anyar lan riset, berkembang lan ningkataké Internet platform data amba. Supaya éling planning strategis China kang 2025, perusahaan saya ngilangi liwat dhuwur-tech, terus-terusan bantuan industri printah cerdas lan berjuang kanggo nggawe "TENPRO" menyang pemimpin saka industri saka "Digawe ing China 2025" ing Manufaktur strategi negara kuwat.


Tampilan Online Chat!